به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موسوی اصفهانی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان دارویی از افتتاح خط تولید پاراآمینوفنل در راستای تحقق تکمیل زنجیره تولید ماده موثره استامینوفن خبر داد و گفت: با هدفگذاری انجام شده، تولید بهصورت آزمایشی شروع شد و پسفردا به صورت رسمی واحد تولید پاراآمینوفنل افتتاح خواهد شد و تولید به ظرفیت اسمی خواهد رسید.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: سعی خواهیم کرد تا ظرف یک سال این واحد را به ظرفیت کامل برسانیم.
وی با بیان اینکه این پروژه تقریباً بیش از ۳۰ ماه طول کشید و کاملاً دانشبنیان است، اظهار کرد: ساخت و تجهیزات این واحد کاملاً بومی و داخلی است.
موسوی اصفهانی در ادامه اظهار کرد: پس از این، ایران یکی از معدود کشورهای تولیدکننده پاراآمینوفنل خواهد بود و هدف از این اقدام، ایجاد یک زنجیره و خط ارزش و هم خودکفایی در تولید این محصول بوده است.
وی با طرح این سوال که چرا باید ماده پاراآمینوفنل از هند و چین وارد و سپس تبدیل به استامینوفن شود، تصریح کرد: با همت و تلاش دوستان تصمیم گرفته شد که این اقدام صورت گیرد و با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ میلیون دلار از سوی شرکت، این واحد برای پسفردا آماده بهرهبرداری خواهد بود.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد مصرف جهانی پاراآمینوفنل برای تولید استامینوفن است، اظهار کرد: باید خودکفایی در صنعت دارو با توجه به توان و انگیزه موجود انجام شود؛ چرا که زیرساختهای آن نیز در کشور موجود است.
موسوی اصفهانی تصریح کرد: پس از این، بحث استامینوفن و تکمیل زنجیره با توجه به اینکه ظرفیت آن بیش از دو برابر نیاز کشور است، هدف این است که پس از آن، زنجیره را ادامه دهیم و واحد استامینوفن را به ظرفیت ۳۵۰۰ تن تا چهار هزار تن برسانیم و سعی میکنیم در سالهای آتی این ظرفیت را طوری گسترش دهیم که علاوه بر نیاز مردم عزیز، نیازهای سایر کشورها را تأمین کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در خصوص متفورمین و اسپیرین به خودکفایی رسیدهایم، اذعان کرد: بیش از ۳۰ شرکت در کشور استامینوفن تولید میکنند؛ اما ماده موثره استامینوفن تنها توسط دو شرکت در کشور تولید میشود.
نظر شما